КАКВО ПРАВИМ

УСЛУГИ

Цялостни решения за създаване и развитие на уникална бранд идентичност

Започвайки с опознаването на клиента, неговите партньори, ценностите и културата, през маркетинг проучване и анализ на пазара и конкурентите, създаваме цялостна оценка на  силните и слабите страни на Вашия проект. На тази база се профилира целевата публика на продукта Ви, към която следва да изпращаме необходимите послания. Фокусирайки се върху Вашите силни страни, чертаем точната посоката за развитие на Вашия бранд.

Създаваме отличителен  и уникален дизайн за физически и онлайн продукт. От дизайн на лого, визия на продукт и опаковка, до цялостен бранд бук за Вашия продукт, творим за Вас привличащи погледа дизайнерски решения.
Нашите опитни дизайнери винаги са готови да реализират Вашето виждане, Вашите идеи, за да създадем изключителен продукт с отличителен дизайн, съобразено с Вашите желания и бюджети. 

За да бъдат напълно защитени Вашите идеи и продукти ние Ви предлагаме цялостна защита на интелектуална собственост чрез съдействие при регистрация на търговска марка в България и Европа. Предлагаме също така помощ при регистрацията на корпоративни структури като ООД/ЕООД или АД, в зависимост от Вашите нужди.

Видео реклама 

Видео рекламата е най-добрият способ за достигане до голяма аудитория в съвременните интернет канали – Youtube, Instagram, Facebook  и други. Предлагаме заснемане на кратки анимирани клипове за външна/билборд реклама/, заснемане на рекламни спотове, музикални видеоклипове, образователни видеа, продуктови клипове и др.

Печатна и дигитална реклама

Дигитална, външна или принт реклама – подбираме най-подходящите канали за популяризирането на готовия вече продукт, за да може философията му да бъде разбрана от максимален брой потребители.
Независимо дали става дума за развитие на бранд идентичността или цели постигането на силна онлайн търговия, разполагаме с обучени специалисти, които да създадат точното съдържание за Вашия продукт. Използвайки най-подходящите способи за реклама ние го насочваме към правилната аудитория.
Резултатът е създаване на лоялни потребители, а Вие разполагате с достатъчно  време, за  да управлявате и разраствате Вашия бизнес.

Поставяме Вашия продукт под светлината на прожекторите, а Вие получавате директен контакт с крайния потребител. Нашия опит в работата с различните алкохолни и събитийни брандове ни дава увереността, че можем да създадем най-подходящата промоция за популяризиране на Вашата марка. Организираме семинари, фестивали, презентации, промоутърски акции и др. Избираме за Вас най-подходящите медии – сайтове, списания и др, където да бъдат публикувани статии за събития и новини за Вашата организация.
Предлагаме съдействие при участието на Вашата фирма на национални или международни събития, където Вашата организация и продукт да бъдат представени в най-добра светлина, за да може да срещнете много нови бизнес партньори и клиенти.